Kookt jouw online platform klaar!

Social Media Chef helpt bedrijven en organisaties met hun Social Media strategieinrichtingoptimalisatieuitvoering en beheer. Social Media Chef helpt jouw organisatie door effectief gebruik van social media via leads aan nieuwe business en meer omzet.

De Social Media chef zorgt ervoor dat jouw online/ social platform en tools ingericht en geoptimaliseerd zijn. De Chef kan je helpen met het organiseren van social media binnen jouw organisatie zodat jullie zelf aan de slag kunnen. Je kunt de Chef ook inschakelen voor bedenken en plaatsen van updates, campagnes. Social Media Chef helpt op maandelijkse basis, uurbasis, in drukke tijden, tijdelijke inhuur (verlof/ ziekte). Bekijk de menukaart voor de mogelijkheden.

De Chef houdt je graag op de hoogte van de nieuwe social media trends.

Neem direct contact op met de Social Media Chef voor de menukaart of op-maat arrangementen voor social media advies, ondersteuningen en beheer.

Gastenboek van de Chef

testimonial-rene

Ik heb Alexis leren kennen en waarderen als een echte professional.
Zijn inzichten en expertise op het gebied van social media zijn up-to-date, bijzonder praktisch en waardevol.
Als relatieve leek loop je snel het risico overzicht te verliezen of de materie niet meer te begrijpen, maar Alexis haalt je dan altijd weer bij de les.
Hij maakt ogenschijnlijk gecompliceerde zaken simpel waardoor ze behapbaar worden en er echte resultaten kunnen worden bereikt.

René Savelberg - McSense Business Accelerators

testimonial-marco

Kader Group (nu Twinfloor) heeft Alexis gevraagd om te ondersteunen om onze social media in te richten. Alexis heeft een algemene workshop en een verdiepende workshop gegeven aan het commerciële team. Sindsdien gebruiken wij o.a. LinkedIn en Twitter proactief in ons werk. Hij heeft op enthousiaste wijze ons laten (in)zien hoe socialmedia relevant is voor ons bedrijf.

Marco Hofland - Marketing Manager Kader Groep

logo-bsa
logo-g-bubbles
logo-haag-wonen
logo-kadergroep
logo-kronenburgh
logo-mcsense
logo-modint
logo-rabobank
logo-tunetechniek
logo-wijnsafari